Annons:

EXTRA: KARLSSON FÅR INTE NYTT FÖRTROENDE

Mikael Karlsson får inte nytt förtroende som lagledare för Dackarna. Foto: Linus Johansson

EXTRA: KARLSSON FÅR INTE NYTT FÖRTROENDE

Under måndagen har Dackarnas styrelse beslutat att avtalet med lagledaren Mikael Karlsson inte kommer att förlängas. Det skriver Dackarna i ett pressmeddelande.

Annons:

2017 var Mikael Karlssons åttonde som lagledare för Dackarna. En nionde blir det inte. I kväll meddelade klubben att man har beslutat sig för att inte förlänga Karlssons kontrakt.
"Mikael har gjort ett fantastiskt arbete under alla dessa år, då inte bara som lagledare, han har haft flera uppdrag i klubben och vi hoppas givetvis att Mikael kommer att jobba kvar i klubben med en del av dessa uppdrag. Säsongen 2016 tog Mikael laget till en något överraskande finalplats efter en tung säsongsinledning och årets säsong slutade lite snöpligt redan i kvartsfinalerna mot nu finalklara Smederna från Eskilstuna. Detta efter att Dackarna i grundserien slutat på en tredjeplats. Styrelsen kände att det var dags att prova något nytt, få in en ny röst i depån och det här beslutet har mognat fram den senaste tiden", skriver Dackarna i ett pressmeddelande.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt