Annons:

”PK” efter jätteskrällen: ”Vet inte var man har dem”

Peter Karlsson tror att Artur Czaja, till vänster, kan bli en joker för Dackarna i tisdagens bortamatch mot Masarna. Foto: Ossian Mathiasson

”PK” efter jätteskrällen: ”Vet inte var man har dem”

Masarna var rejält nederlagstippade inför säsongen. Förra tisdagen slog de till med en jätteskräll när regerande svenska mästarna Eskilstuna Smederna besegrades på bortaplan.
– Jag vet inte var man har dem överhuvudtaget. Det blir säkert en jämn match, säger Peter Karlsson, vars Dackarna möter Masarna på bortaplan i morgon.

Annons:

Dackarna har inlett Elitserien med två hemmamatcher som har resulterat i en vinst och en förlust mot Piraterna respektive Eskilstuna Smederna. I morgon väntar säsongens första bortamatch mot Masarna i Avesta.

– Första bortamatchen innebär att vi har chansen att kvittera förlusten i vår första hemmamatch, säger lagledaren Peter Karlsson.

Czaja kan bli en nyckel

Masarna var rejält nederlagstippade innan säsongen och inledde också med en jätteförlust hemma mot Indianerna. Förra veckan hamnade laget i ett tidigt underläge mot Smederna, men svarade för en jätteskräll genom att vända och vinna.

– Efter deras start på säsongen vet jag inte var man har dem överhuvudtaget. Helt klart är att både Nilsson (Kim) och Lindbäck (Antonio) är i bra form.

Dackarna kommer till matchen med samma sju förare som förra veckan. Peter Karlsson tror att Artur Czaja kan bli en nyckel för ett lyckat resultat.

– Artur har haft banan i Avesta som hemmabana så han kan bli en joker, säger Karlsson.

Värt att notera är att Masarna kör riders replacement för Alexandr Loktaev, vilket innebär att övriga förare i laget får ta hans schemalagda heat.

Fakta

Laguppställningar:

Masarna: 1) Antonio Lindbäck, 2) Alexandr Loktaev (riders replacement), 3) Vadim Tarasenko, 4) Oskar Fajfer, 5) Kim Nilsson, 6) Martin Smolinski, 7) David Bellego.

Dackarna: 1) Oliver Berntzon, 2) Jacob Thorssell, 3) Vaclav Milik, 4) Frederik Jakobsen, 5) Patryk Dudek, 6) Joel Kling, 7) Artur Czaja.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt