Annons:

EXTRA: SVENSKSTJÄRNAN TILLBAKA I DACKARNA

Fredrik Lindgren är tillbaka i Dackarna. Foto: Pressbild/Hulk Foto

EXTRA: SVENSKSTJÄRNAN TILLBAKA I DACKARNA

Svenske GP-stjärnan Fredrik Lindgren återvänder till Dackarna. Alldeles nyss presenterades han som ny förare hos Målillaklubben.

Annons:

Fredrik Lindgren, en av Sveriges just nu bästa förare återvänder till Dackarna efter tre år i Indianerna. Han slutade på en elfte plats i årets Grand Prix-serie, men är ändå kvalificerad för GP-serien nästa år då han kvalade sig vidare via GP-Challenge i Vetlanda tidigare i höstas.

Lindgren har tidigare kört sju säsonger i Målillaklubben.

– Detta är ett beslut som vuxit fram och det känns väldigt bra att jag valt att återvända till Dackarna och jag känner  redan många som arbetar i klubben. Dackarna har valt att bygga vidare på årets lag med få förändringar och det ser jag som ett framgångskoncept, säger Fredrik Lindgren i ett pressmeddelande.

Stabil poängplockare

Dackarnas lagledare Mikael Karlsson är förstås nöjd över att ha Lindgren tillbaka i klubben.

 Fredrik är en stabil poängplockare på alla typer av banor och en mycket tuff förare som är viktig att ha i slutet på matcherna. Dessutom hittar han runt extra bra på G&B Arena vilket kan ge oss ytterligare lite hemmafördel.

 Sedan vi fick nys om att han sagt upp sitt kontrakt med Indianerna så har han varit prioritet ett att få till Dackarna. Med Fredrik i laget kommer vi ha två av Sveriges bästa seniorer och dessutom har vi sedan tidigare två av Sveriges bästa juniorer i truppen.

Fakta

Dackarnas trupp just nu:
Patryk Dudek, snitt: 2,099
Fredrik Lindgren, 1,814
Peter Ljung, 1,656
Maciej Janowski, 1,532
Kacper Gomolski, 1,508
Alex Johansson, 0,500
Joel Kling, 0,500
Timothy Turesson, 0,500
Jonas Adolfsson, 0,500

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt