Annons:

Martina bloggar om livet på Sri Lanka

Martina Lingefjord tog med sig familjen till Sri Lanka. Här kan ni följa hennes blogg om resan.

Martina bloggar om livet på Sri Lanka

Martina Lingefjord, sambon Niklas och sonen Lasse bestämde sig för att göra något oväntat. Så de stack till Sri Lanka i några månader. Nu kommer Martina blogga om resan på Dagens Vimmerby. – Läsarna kan förvänta sig att bli jättesugna på att resa till Sri Lanka, säger hon.

Annons:

"Är du sugen på att åka till Sri Lanka?". Den frasen hör du inte varje dag. Men det oväntade resmålet är verkligheten för Martina Lingefjord, Niklas Gustafsson och sonen Lasse Lingefjord.

De lämnade höstrusket i Vimmerby för fyra månader på den asiatiska ön. Nu ska Martina, som är van vid skrivandet, då hon arbetar som journalist till vardags, blogga om upplevelserna från Sri Lanka i Dagens Vimmerby. 

– Jag kommer att skriva om vår familjs resa i Sri Lanka. Jag, pappa Niklas och Lasse, 6, kommer att resa runt på ön i fyra månader. Läsarna kan förvänta sig att bli jättesugna på att resa till Sri Lanka. Det känns som ett mission att få andra att resa dit, för det är en fantastisk ö. Jag måste nog också varna för bristen på självcensur. Det ligger inte för mig att välja ord väl och sånt, säger Martina Lingefjord. 

Varför ska någon läsa just din blogg?

– Om man vill bli inspirerad att resa ska man läsa min blogg. Jag tror att många har en dröm om att lämna ekorrhjulet hemma, om så bara för en vinter. Och det, även med barn. Det gör ju vi. 

Hur ofta kommer den att uppdateras?

– Säkert jätteofta. Jag är lite beroende av att blogga och har det gjort det på olika bloggar sedan 2006. Men visst, det förutsätter att jag har tillgång till internet. 

Här hittar ni Martinas Sri Lanka-blogg: http://www.dagensvimmerby.se/bloggar/e/21/martina-pa-sri-lanka/

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt