Annons:

Thorsten Flink och Di Leva kommer till Hultsfred i maj

Backyard Babies, Thorsten Flink och Di Leva är klara för Majdagarna i Hultsfred. Foto: Pressbild

Thorsten Flink och Di Leva kommer till Hultsfred i maj

Årets upplaga av Majdagarna i Hultsfred blir det mest stjärnspäckade hittills. Backyard Babies, Di Leva och Thorsten Flink är klara för evenemanget.

Annons:

Majdagarna arrangeras av Club 89 och Folkuniversitetet Hultsfred. I år satsas arrangörerna extra hårt och har lockat dit flera riksbekanta akter. Utöver de novan nämnda är även Kalmarbaserade rockbandet Martin Berglund & Stödorkestern och Emmy Möller, singer/songwriter från Målilla, klara för tvådagarsfestivalen.

– Största syftet med festivalen är att alla ska kunna komma och att oetablerade lokala artister ska få en chans att synas. Vi vill ha något för både yngre, äldre och de som har ont om pengar, det ska inte vara svindyrt. Det blir blandade stilar med hårdrock som Backyard Babies, Di Leva för de äldre och dansgolv för de yngre som vill röra på sig, säger festivalgeneralen Jonas Klingstedt till Barometern.

Majdagarna arrangeras för andra året i rad 2017.

– Förra året körde vi bara på oetablerade namn men i år gör vi en satsning på etablerade namn för att dra mer folk så att våra band som är knutna till folkuniversitetet får en chans att spela på ett sådant här event, säger Jonas Klingstedt.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt