Annons:

Joel från Södra Vi släpper sin första singel – skivan är klar

Södra Vi-bördige Joel Gunnarsson är aktuell med sin debutsingel som släpptes på Spotify vid midnatt natten till fredag. Foto: Pressbild

Joel från Södra Vi släpper sin första singel – skivan är klar

Joel Gunnarsson, bördig från Södra Vi och numera bosatt i Stockholm, har släppt sin första låt ”Loser” och skivan är klar. 

Annons:

Joel Gunnarsson berättade i en intervju med vår tidning i början av året att det börjar dra ihop sig för att släppa egna låtar. 

Nu är det dags för debutsingeln. Joel Gunnarssons första singel ”loser” släpptes vid midnatt och finns numera att lyssna på Spotify. 

– Jag skrev en skiva i början av 2020 som genom en kompis hamnade i öronen på mitt skivbolag som signade den. Det var väl inte riktigt tanken att jag i dag, två år senare, ska debutera med dunder och brak som artist. Jag är otroligt tacksam och ödmjuk för möjligheten, säger Joel Gunnarsson. 

Det här handlar första singeln om

Den första låten heter ”loser” och är skriven av Joel Gunnarsson och vännen Adele Cechal, en låtskrivare som bland annat ligger bakom Myra Granbergs ”Lose my mind”. 

– Låten handlar om att vara en borttappare, vilket jag är. Jag har tappat bort orimligt många nycklar, plånböcker, mössor och vantar så den handlar om det man har lyckats slarva bort. Vi skrev den för över ett år sedan och har legat klar sedan i somras men jag har väntat med att släppa den tills hela skivan är klar. Det kommer en hel EP i vår och det kommer rullas ut några låtar innan dess, säger Joel Gunnarsson. 

Vad tror du att låten kommer få för gensvar?

– Jag har ärligt talat noll förhoppningar. Jag har gjort en skiva som är 100 procent jag och är så stolt över vad jag och mitt lilla gäng lyckats få ihop. Jag hoppas såklart att folk gillar låten och jag har för första gången gjort något som jag verkligen gillar. Jag försöker hålla fast vid det hur det än går.

Klicka här för att lyssna på Joel Gunnarssons första låt.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt