Annons:

2 000 besökare väntas till motorshow i Locknevi

Mängder med besökare brukar lockas till Locknevi Classic Motorshow.

2 000 besökare väntas till motorshow i Locknevi

Locknevi Classic Motorshow lockar alltid mängder med människor till Locknevi. Nu är det mesta klart för årets upplaga av motorträffen.

Annons:

Årets upplaga är det 19:e ordningen och arrangeras den 18 juni. Totalt väntas 180 utställare och över 2 000 besökare till motorshowen i Locknevi. Det är Locknevis i särklass största evenemang och samlar besökare och utställare från stora delar av Sverige.

Alla fordon som är äldre än 30 år gamla samt ombyggda fordon är välkomna att delta och som vanligt blandas bilar, motorcyklar och traktorer.

– Vräkiga amerikanare samsas med klassiska pärlor från Frankrike och hottade sportbilar från Italien. Tidstypiska ekipage brukar vara en nostalgisk syn i gröngräset. Intresset brukar vara stort för den fartfyllda rallyuppvisningen där den rallyintresserade lätt känner igen fartmonster från 1960-70 och 80-talet, skriver arrangören i ett pressmeddelande. 

Radioprofilen Bengt Grafström kommer under dagen att leda publiken genom de olika evenemangen och bland annat kommer rockabillybandet Rebel Rockers från Grängesberg att underhålla från scenen.

– Vi hoppas på mycket folk, vackert väder och härlig stämning, precis som det brukar vara, säger initiativtagaren Stefan Karlsson

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt