Två starka försvar gav delad pott på Gullemon:

Gullringens målvakt Tom Polder höll nollan mot Glömminge. Foto: Linus Johansson

Två starka försvar gav delad pott på Gullemon: "Är jättenöjda"

Det blev en poäng för Gullringens GoIF i kvällens hemmamatch mot topplaget Glömminge.
– Ett helt rättvist resultat. Vi är jättenöjda med poängen, säger Gullringens målvakt Tom Polder efter 0-0-matchen.

Gullringen var förstås ute efter sin andra raka seger i division fyra. Men det blev ingen seger utan istället fick det gulsvarta hemmalaget nöja sig med en poäng efter att matchen mot Glömminge slutat 0-0.

Båda lagen spelade ett starkt försvarsspel, som också hjälpte de båda målvakterna att hålla nollan.

Det kändes jäkligt gött att hålla nollan. Men det är inte så svårt när man har spelare som "Herman" (Johan Hermansson Liström), Swartz (Alexander) och Ola (Lindblom) framför sig. Det var som vanligt stabilt bakåt, säger Tom Polder.

Räddade ett friläge

GoIF-målvakten hade en del att göra under matchen, men inte överdrivet mycket.

I första halvlek hade Glömminge ett par skott som jag tog. Sen hade de ett friläge och några farliga inlägg också. Det kändes riktigt bra för egen del. Det är oväntat att jag är nöjd, men det är jag i dag, skrattar Tom Polder.

Glömminges friläge kom med kvarten kvar att spela.

Han fick väl nästan kramp innan han sköt och sen lade han den på sidan och jag kunde plocka den ganska lätt.

Gullringen skapade förstås också några lägen, men inte heller hemmalaget hade särskilt många målchanser.

I första halvlek var vi riktigt duktiga och skapade en del lägen. Men som så ofta förut så hade vi svårt att sätta dit dem, det saknas hela tiden någon halvcentimeter, säger Tom Polder.

"Är jättenöjd"

Gullringens målvakt var nöjd med resultatet.

Jag är jöttenöjd med en poäng, det tycker jag att vi ska vara. Glömminge var duktiga och trillade boll bra. Jag tycker att oavgjort var rättvist.