Annons:

Han skrev femårskontrakt med Gullringen - ”Vill hjälpa klubben”

Tom Polder har skrivit på för fem nya säsonger i Gullringens GoIF. Foto: Jonas Karlsson

Han skrev femårskontrakt med Gullringen - ”Vill hjälpa klubben”

Målvakten Tom Polder har förlängt sitt kontrakt med Gullringens GoIF. Men det handlar inte om varken ett eller två år. – Jag trivs bra i Gullringen och vill hjälpa klubben så gott jag kan, säger Tom Polder, som har skrivit på ett femårskontrakt (!) med elitfyranklubben.

Annons:

Gullringen börjar alltså redan nu att se om sitt hus inför nästa säsong. För Tom Polder var det ingen tvekan om att förlänga kontraktet. Att det skulle bli med mäktiga fem år är ett beslut som har vuxit fram.

– Visst är fem år mycket. Men både jag och Gullringen har lite planer på hur det kan se ut för mig i framtiden. Framöver finns det en tanke på att jag ska hjälpa till med ungdomslag och så. Sen finns det lite annat på gång, men jag kan inte säga något om det nu, säger Tom Polder.

Hoppas att fler följer efter

Tom Polder är säker på sin sak:

– Jag trivs bra i Gullringen och de har något spännande framför sig. Det är gemytligt och det gillar jag. Jag vill vara med och ta Gullringen till division tre och sen finns det ju en vision om spel i division två i framtiden också. Klubben vill ha kvar sina spelare och då vill jag föregå med gott exempel.

Det är ovanligt att skriva på för fem år?

– Ja, säger Tom Polder med ett skratt. Men när jag känner att jag verkligen vill vara i Gullringen så kan jag lika gärna skriva på ett långt kontrakt. Jag hoppas att fler spelare kan följa efter.

”Något jag måste jobba med”

Tom Polder är 27 år gammal och har utan tvekan tagit steg i sin utveckling i år.

– Jag har potential att utvecklas i Gullringen. Vi hittar hela tiden saker som jag kan bli bättre på. Om fem år är jag 32 och då har jag ändå många år kvar som målvakt.

Är du nöjd med din insats i år?

– Jag är egentligen aldrig nöjd och det är något jag måste jobba med. Det har väl varit helt okej, men jag kan bättre. Jag känner mig tryggare i matchspel än tidigare.

Och laget?

– Om man ser från träningsmatcherna fram till uppehållet så är det en ordentlig utveckling som alla spelare har gjort. För varje match som går så känns vi tryggare och vi får ihop laget mer och mer.

Hur ser du på fortsättningen?

– Fortsätter vi som i de sex senaste matcherna så kan vi slå vilket lag som helst. Jag hoppas att vi åtminstone kan hålla oss i mitten av tabellen och kanske tampas om en kvalplats, säger Tom Polder.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt