Annons:

Tar troligen avsked av Gullringen i kväll: ”Det är lite sorgligt”

Linus Kasselstrand gör troligen sin sista match i Gullringen i kväll. Foto: Bertil Andersson

Tar troligen avsked av Gullringen i kväll: ”Det är lite sorgligt”

Linus Kasselstrand är inne på sin sjunde säsong i Gullringens GoIF. Men i kväll gör han troligen sin sista match för klubben.
– Det lutar åt det, även om jag inte har stängt dörren helt och hållet, säger Linus Kasselstrand.

Annons:

Linus Kasselstrand blev nyligen pappa och i juli flyttar familjen från Gullringen till Överumstrakten. Den flytten avslutar troligen en snart sju säsonger lång sejour i Gullringens GoIF.

– Det lutar åt att jag spelar min sista med med Gullringen i kväll (bortamatch mot Hossmo). Med en liten i familjen, ett hus att jobba med och en bra bit att åka till Gullringen så känns det svårt att spela vidare. Jag har från början varit tydlig mot klubben med att det är vårsäsongen som gäller för min del. Men visst, tjurar det till sig helt för dem och de behöver min hjälp hoppas jag kunna ställa upp. Så jag har inte stängt dörren helt och hållet, säger Linus Kasselstrand.

”En fantastisk tid”

Men som sagt, han utgår från att kvällens match mot serietvåan Hossmo är hans sista i den gulsvarta dressen.

– Så är det och det känns lite sorgligt faktiskt. Under de här åren har jag kommit in bra i föreningen och lärt känna mycket folk. Det har varit en fantastisk tid. Jag trivs väldigt bra och det är ju anledningen till att jag har stannat så länge.

Gullringen ligger just nu åtta i division fyra, bara tre poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

– Med det laget vi har tycker jag att vi ska ha mer poäng, men vi har inte fått ihop det riktigt. Träningsnärvaron har varit ojämn, det har speglat av sig i resultaten. Sen har skador och andra saker gjort att vi inte har fått någon kontinuitet, säger Linus Kasselstrand.

Känns det extra tungt att lämna klubben i det läget?

– Ja. Det känns inte bra att lämna när vi är indragna i en bottenstrid. Men jag tror att det kommer ordna upp sig.

Höjt sig

I kväll väntar alltså bortamatch mot Hossmo.

– Det blir tufft. De har skärpt till sig rejält jämfört med förra året. Men vi går som vanligt för tre poäng. Kan vi ta en seger så kan jag lämna med lite bättre samvete, skrattar Linus Kasselstrand.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt