Annons:

Klev av med skador - nu lämnar de lugnande besked

Christian Simonsson hoppas kunna vara igång igen nästa vecka. Foto: Linus Johansson

Klev av med skador - nu lämnar de lugnande besked

Christian Simonsson, Linus Kasselstrand och Anton Palmér tvingades alla bryta helgens träningsmatch på grund av skador. Nu ger den viktiga trion lugnande besked - och räknar med att vara tillbaka inom kort.

Annons:

Gullringen gjorde en stark insats i lördagens träningsmatch mot Högsby, men förlorade ändå med 1-0. Värre var att Christian Simonsson (lårskada), Linus Kasselstrand (knä) och Anton Palmér (fot) tvingades bryta matchen i den första halvleken.

”Känna på det nästa vecka”

På måndagen kunde alla tre lämna relativt lugnande besked kring sina skador.

– Jag har träffat en kiropraktor i dag och han trodde inte att det var så farligt. Ingenting är trasigt utan det handlar antingen om en lättare bristning eller ett kramphugg. Det är stelt i dag, men det känns ändå bra, säger Christian Simonsson.

När kan du vara tillbaka i spel?

– Jag ska vila och köra lugn rehab den här veckan. Sen får jag känna på det nästa vecka och hoppas att det känns bra.

Två matcher i veckan

Linus Kasselstrand hoppas kunna spela i träningsmatchen mot Derby på lördag.

– Det är lite svårt att böja på det, men jag tror inte att det ska vara något allvarligt. Det känns som en sträckning i knät, säger Linus Kasselstrand.

Anton Palmér tror att han kan vara tillbaka på planen på allvar i nästa vecka.

– Jag har ett uttänjt ledband i foten, men jag klarade mig relativt bra. Jag får rehaba den här veckan och så hoppas jag kunna tejpa foten hårt och köra igen nästa vecka, säger Anton Palmér.

Gullringen spelar två träningsmatcher den här veckan, mot Österbymo i morgon och mot Derby på lördag. Båda matcherna spelas på Gullevi i Gullringen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt