Annons:

Södra Vi sänktes av sen kvittering

Robin Hammars Södra Vi spelade 1-1 hemma mot Målilla. Foto: Linus Johansson

Södra Vi sänktes av sen kvittering

Södra Vi IF var på väg mot tre poäng i kvällens hemmamatch mot Målilla GoIF. Då slog bortalagets Andreas Lövgren till på frispark i den 84:e minuten - och såg till att matchen slutade 1-1.

Annons:

Det här var en match som aldrig nådde några högre höjder. Sett till spel och chanser ska Södra Vi definitivt vara glada över den poäng man till slut fick med sig.

– Jag är inte nöjd. Vi ville ha tre poäng i den här matchen och vi behövde ha tre poäng också. Ser vi till helheten var Målillas kvittering inget att säga om. Vi får vara nöjda med en poäng i det här läget, men det är klart att det är surt när kvitteringen kommer så sent, säger SVIF-tränaren Ronny Eriksson.

”Tände inte till”

Södra Vi gjorde ingen bra första halvlek, men var trots det i ledningen med 1-0 i paus. Sonny Erikssons mål kom med bara ett par minuter kvar att spela av halvleken.

– Vi var inte riktigt med från början, killarna tände inte till. Vi ska vara glada att vi ledde med 1-0 i paus för vi var inte med alls.

Vad beror det på?

– Jag vet inte. Killarna sa att det var sega ben. 

Sen kvittering

I den andra halvleken var Sonny Eriksson nära att klacka in 2-0 efter en hörna. Bara ett par minuter senare, i den 70:e matchminuten, sköt Målilla i stolpen. Och i den 84:e minuten kom en rättvis kvittering när Andreas Lövgren dundrade in 1-1 på en frispark. Ett mål som upprörde i hemmalägret.

– När domaren inte ens kan säga varför han blåser frispark… Då blir det irriterat, konstaterar Ronny Eriksson.

SVIF går nu till uppehåll med 15 poäng på tolv matcher.

– Vi har gett bort sex poäng som jag tycker att vi borde tagit. Samtidigt har det varit tufft, vi har ett tiotal spelare på skadelistan.

Hemmalaget hade sina bästa spelare i Robin Hammar, Tarek Bayazid och Andreas Zeilon.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt