Annons:

Wulff: ”Det är en måstematch”

Gullringens Hampus Wulff hoppas att Gullringen vänder trenden i morgon. Foto: Linus Johansson

Wulff: ”Det är en måstematch”

Efter två förluster har Gullringen tappat kontakten med topp fyra-lagen. I morgon krävs vinst om GoIF ska ha någon chans på division tre. – Det är en måstematch, konstaterar Hampus Wulff.

Annons:

Gullringen är åtta poäng ifrån kvalstrecket efter två raka förluster. Sju matcher återstår och närmast väntar morgondagens bortamatch mot Sandsbro, som ligger två poäng före GoIF i tabellen.

– Jag tror inte att tåget har gått, men det är svårt att säga nu. Vi får fokusera på nästa match, men förlorar vi mer så är det nog kört. Det här är en måstematch.

”Ett skickligt lag”

GoIF inledde säsongen ursvagt, hittade sedan en strålande form – men är nu inne i en sämre period igen.

– Vi har pratat mycket om att komma tillbaka på rätt bana igen och det var ändå en bättre match i onsdags än i lördags. Det är bara vi som kan ändra på det.

Vårmatchen slutade 1-1.

– Det är ett skickligt och spelande lag. De har en tränare som varit i Öster och de är väldigt envisa med att rulla boll. Vi måste hålla laget kompakt så de inte får några ytor.

Bytt position

Wulff har spelat på flera olika positioner under säsongen.

– Det har varit upp och ned. Jag har väl inte spelat på den position jag velat och har fått flytta runt mycket. Visst är jag allround, men jag valde Gullringen för att komma bort från det och för att hitta en position som jag vill spela på. Jag vill spela centralt, som anfallare eller innermittfältare.

Vilken position det blir på lördag vet han inte än. Däremot är det klart att GoIF får klara sig utan sin kapten Linus Kasselstrand.

– Han är en väldig motor, men jag tror vi kan reda ut det ändå. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt