Annons:

Han lämnar IFK Tuna - har bestämt sig för en ny klubb

Henrik Milton lämnar Tuna för spel i Djursdala. Foto: Simon Henriksson

Han lämnar IFK Tuna - har bestämt sig för en ny klubb

Efter två säsonger i IFK Tuna lämnar Henrik Milton föreningen. Han har redan bestämt sig för en ny klubbadress. – Jag ville ha det klart tidigt, säger Henrik Milton.

Annons:

För en tid sedan ramlade Djursdala SK ner i division sex. Nu kan klubben i alla fall räkna in sitt första nyförvärv. Det är nämligen DSK som Henrik Milton har bestämt sig för att spela i under 2017.

– Det ska bli kul. Jag ville bestämma mig tidigt. Då kanske någon mer hoppar på tåget istället för att vänta på alla andra, säger Henrik Milton.

”Är för dålig”

26-åringen har tillhört IFK Tuna under två säsonger. Första säsongen fungerade han som huvudtränare och andra säsongen som utespelare. Dessförinnan tillhörde Milton just Djursdala i en och en halv säsong och var med och vann division fem med DSK.

– Då var jag utespelare det första halvåret. Sen hade vi ingen målvakt inför KM och då ställde jag upp och sen fortsatte jag som målvakt hela säsongen.

Kommande säsong är tanken att han ska vara utespelare i Djursdala.

– Jag ser mig som utespelare. Sen vet man aldrig. Jag kanske får hoppa in som målvakt någon gång om det krisar, säger Henrik Milton.

Varför lämnar du Tuna?

– Tiden räcker inte till. Sen är jag får dålig för den division fyra-serien som blir nästa år.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt