Annons:

JUST NU: VH-PRODUKTEN KLAR FÖR SHL-KLUBB

Vimmerbyfostrade Markus Modigs ska vara klar för Linköping i SHL. Foto: Bildbyrån

JUST NU: VH-PRODUKTEN KLAR FÖR SHL-KLUBB

Vimmerbyfostrade Markus Modigs gjorde en stark SHL-säsong i IK Oskarshamn ifjol. Nu får han en ny chans i högstaligan. Modigs bryter kontraktet och är klar för Linköping.

Annons:

Modo bekräftar att Modigs har utnyttjat en klausul i kontraktet och lämnar klubben med omedelbar verkan. Den offensivt skicklige forwarden har imponerat stort under säsongen och bland annat noterats för 18 mål. 

"Markus Modigs har varit en tillgång i MoDo Hockey och en bidragande orsak till våra goda resultat den här säsongen. Vi tackar Markus för hans insatser i klubben och önskar honom lycka till i framtiden", skriver Modo på sin hemsida. 

Ny klubbadress är alltså Linköping – den klubb Modigs spelade i som junior. 2012 avgjorde Markus Modigs JSM-finalen mot HV71. Kontraktet ska vara skrivet för resterande del av säsongen. 

 – Det känns jättekul. LHC har varit en viktig förening i min karriär och jag har många kompisar kvar i stan. Det känns extra kul att komma till ett lag som består av många tidigare lagkamrater från juniortiden och med Klas som huvudtränare. Jag ser fram emot att göra en bra avslutning på den här säsongen tillsammans med LHC, säger Modigs till klubbens hemsida.


Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt