Annons:

Här är Vimmerbysonens nästa klubbadress – presenterades i dag

Markus Modigs har skrivit på ett tvåårskontrakt med Modo. Foto: Bildbyrån

Här är Vimmerbysonens nästa klubbadress – presenterades i dag

Markus Modigs var en av hela SHL:s mest effektiva spelare förra säsongen – sett till speltiden. Några fler matcher för IKO blir det dock inte. I dag presenterades han för klassiska klubben Modo. 

Annons:

Modigs har spelat i Oskarshamn i tre säsonger och var med i det lag som tog upp klubben i SHL. Väl där blev det 20 poäng på 78 matcher. Under Martin Filander fick forwarden mycket begränsat förtroende och nu blir det Hockeyallsvenskan för Modigs nästa säsong. 

Ett tvåårsavtal med Modo har tecknats. 

– Markus kan användas i både box- och powerplay, han jobbar hårt över hela banan och kommer vara en viktig kugge i vårt lag, kommenterade Henrik Gradin värvningen av Modigs.

Senast Modigs spelade i VH var säsongen 2017/18 och då blev det hela 53 poäng på 45 matcher. 

– Jag har under de senaste säsongerna i SHL utvecklats som både spelare och människa och känner att ett steg till en anrik klubb som MODO kändes helt rätt. Jag vill vara med på en spännande resa uppåt och ta en stor roll i laget och göra allt för att göra både mig själv och lagkamrater bättre. Ser fram emot att få komma upp till Örnsköldsvik och att ansluta till laget. En av anledningarna till att det blev MODO är att jag vill spela i en stad som verkligen andas hockey och få ta del av den hockeykultur och tradition som finns här. Där fansen verkligen brinner för sitt lag kan man själv också investera känslor på ett annat sätt. Ser fram emot att få komma upp till Örnsköldsvik och att ansluta till laget. En av anledningarna till att det blev MODO är att jag vill spela i en stad som verkligen andas hockey och få ta del av den hockeykultur och tradition som finns här. Där fansen verkligen brinner för sitt lag kan man själv också investera känslor på ett annat sätt, säger Modigs till klubbens hemsida. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt