Annons:

Modigs tillbaka i Hockeyallsvenskan – här är hans nya klubb

Markus Modigs är klar för BIK Karlskoga. Foto: Bildbyrån

Modigs tillbaka i Hockeyallsvenskan – här är hans nya klubb

Markus Modigs lämnade Modo för spel i Linköpings HC mitt under säsongen. Men det blir ingen fortsättning där. Istället är Modigs klar för spel i BIK Karlskoga.

Annons:

Markus Modigs har gjort klart med en ny klubb. Forwarden som är född och uppvuxen i Vimmerby lämnade Modo mitt under den nyss avslutade säsongen för spel i SHL med Linköping.

Men nu är han tillbaka i Hockeyallsvenskan. Modigs har sajnat ett kontrakt över kommande säsong med BIK Karlskoga.

– Markus är en skicklig spelare som både kan sätta upp sina medspelare och avsluta själv. Han blir en verklig tillgång i vårt powerplay och övriga offensiv, säger Karlskogas Tobias Yngvesson.

Modigs själv säger så här om sin nya klubbadress:

– Jag vill bara spela hockey och må bra och jag har hört av många att man gör det i BIK Karlskoga", konstaterar Markus själv när vi talas vid efter påskriften. Han har en förstahandskälla att luta sig emot när det gäller tillvaron i BIK. Jag och min sambo är nära vänner med Gustaf Franzén och hans sambo. Vi känner varandra sedan tiden i Oskarshamn och umgås en del privat. ''Frasse'' har berättat en del om klubben och pratar mycket varmt om Karlskoga. Dessutom är ju Karlskoga ett topplag varje år och jag vill gärna hänga med på det tåget och vara med och bidra med det jag kan.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt