Annons:

Noll poäng för Smederna i smått galen match:

Smederna förlorade gårdagens nationaldagsmatch mot Dackarna med 46-44. Foto: Ossian Mathiasson

Noll poäng för Smederna i smått galen match: "Lite för ihåliga"

Ledning vid två olika tillfällen efter paus räckte inte till poäng. Smederna föll med 44–46 mot Dackarna som avgjorde med en femetta i sista heatet.  
– Vi är lite för ihåliga, säger Smedernas lagledare Jerker Eriksson. 

Annons:

Gårdagens match mellan Dackarna och Smederna blev en riktig rysare. Till slut vann Dackarna med 46–44 efter att matchen avslutats med fyra femettor. Lagen tog två femettor vardera och Smederna var i ledning efter både heat 12 och heat 14.

Dackarnas GP-stjärnor Daniel Bewley och Maciej Janowski klev fram och ordnade segern med en femetta i sista heatet. 46–44 slutade den smått galna tillställningen på ett soligt Skrotfrag Arena. 

– Resultatet är självklart dåligt med Smedögonen sett. Förutsättningarna var likadana för båda lagen – start, första sväng och sedan var det inte så mycket att göra. Det är så det är i dagens speedway och ingen direkt tillfällighet, säger Jerker Eriksson. 

För Smederna var förlusten extra tung med tanke på att de vände underläge till ledning efter både heat 12 och 14. 

– Vi är lite för ihåliga. Jag tycker att det fattas lite poäng på några händer. Det kändes som att vi skulle dra det längsta strået, men Dackarna var lite bättre. Vi hade en likadan match mot Piraterna för några veckor sedan och då var det vi som låg under med två poäng, vände och vann. Det var inte sista heatet som var den här matchen utan vi var lite för dåliga under mitten av matchen, säger Jerker Eriksson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt