Annons:

EXTRA: HAN BLIR NY ORDFÖRANDE I MÅLILLA MK

Ove Johansson lämnar över ordförandeklubban i Målilla MK till Tomas Karlsson. Foto: Linus Johansson

EXTRA: HAN BLIR NY ORDFÖRANDE I MÅLILLA MK

Målilla Motorklubb har fått en ny ordförande efter Ove Johansson. I kväll valde klubbens medlemmar in Tomas Karlsson från Vimmerby på posten.

Annons:

Att Ove Johansson, som har varit ordförande i klubben sedan början av 1980-talet, inte skulle ställa upp för omval har varit klart en längre tid. Nu är det också klart vem som efterträder honom. Och det blev precis som Dagens Vimmerby kunde avslöja för snart tre veckor sedan.

Vald till ny ordförande på kvällens årsmöte blev nämligen den 56-årige Vimmerbybon Tomas Karlsson. Klubbens nya ordförande är vd för TK Buss i Kisa och har ett brinnande intresse för speedway i allmänhet och Dackarna i synnerhet.

Även Tommy Johansson och Jon Lindberg är nya i styrelsen.

Johansson sitter kvar

Tomas Karlsson går in som ordförande i Målilla MK speedway. Däremot kommer Ove Johansson att sitta kvar som ordförande i Dackarna AB.

- Det har lite med ekonomin att göra. Både jag, Tommy och Jon var nära att tacka nej, men när det blev den här lösningen så valde vi att hoppa på. Nu ska vi få ekonomin att fungera och sedan är tanken att vi ska ta plats i Dackarna AB 2017. Det känns bra att Ove finns med som ett bollplank, säger Tomas Karlsson.

Vill ni veta mer? Håll utkik på sajten under kvällen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt