Annons:

KD delade ut tårta till personalen på förskola i Vimmerby

Amelia Ragnar, Pernilla Karlsson, Frida Ragnvaldsson och Malou Nilsson hugger in på tårta som Kristdemokraterna i Vimmerby delade ut till personalgruppen på Stenshults förskola. Foto: Ossian Mathiasson

KD delade ut tårta till personalen på förskola i Vimmerby

Det som brukar delas ut som en Alla hjärtans dag-tårta blev till en påsktårta. Personalgruppen på Stenshults förskola tog emot årets tårta från Kristdemokraterna. 

Annons:

Kristdemokraterna i Vimmerby har som tradition att dela ut en Alla hjärtans dag-tårta till en kommunal verksamhet som de vill uppmärksamma lite extra. I år senarelades tårtutdelningen och en påsktårta delades ut på tisdagseftermiddagen. 

Årets tårta delades ut till personalgruppen på Stenshults förskola. 

– I det här fallet representerar de flera förskolor i Vimmerby kommun. De är en väldigt viktig samhällsfunktion för att förskolorna ska fungera, säger KD:s gruppledare Ola Hammarbäck. 

Linda Carlsson, rektor på Stenshults förskola, tog tillsammans med personalen emot tårtan på tisdagen. 

– Jag tänker att pedagogerna är värda all uppskattning de kan få. Det är klart att det känns jättebra. Det är ett jätteviktigt jobb de gör och de är superduktiga. De ser till att barnen har bra förutsättningar för att utvecklas, trivas och ha det bra, säger Linda Carlsson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt