Annons:

Här tar Wael emot guldklövern – tittar på större lokal

Centerpartiets Ingela Nilsson Nachtweij och ägaren Wael al-Tamer. Foto: Simon Henriksson

Här tar Wael emot guldklövern – tittar på större lokal

För en liten stund sedan fick Wael al-Tamer ta emot Centerpartiets utmärkelse Guldklövern för sin satsning på Konditori Paris i Vimmerby. Redan nu tittar han på en större lokal. – Jag blev jätteglad och överraskad för det här, säger Wael al-Tamer.

Annons:

I slutet av augusti öppnade Wael al-Tamer, som kom till Storebro som flykting från Syrien, Konditori Paris i Vimmerby. I dag fick han motta Guldklövern av Centerpartiet. 

– Jag blev jätteglad och överraskad för det här, säger pristagaren. 

Wael har fått en jättefin start med sitt konditori. 

– Jag hoppas att det ska bli ännu bättre i framtiden. 

Redan nu tittar han på att skaffa en större lokal. Han har tidigare tittat på den tomma lokalen bredvid Apoteket, men det är en helt annan investering. 

– I framtiden kanske jag skaffar en större lokal, säger han. 

Så här motiverade Centerpartiet utmärkelsen: 

"Centerpartiet i Vimmerby vill uppmärksamma det nya caféet PARIS som drivs av företagaren Wael Altamer från Syrien genom att dela ut ett GULDKLÖVER-diplom till satsningen för detta jobbskapande initiativ i Vimmerby. Vimmerby behöver ännu mer aktivitet runt torget och därför vill vi uppmuntra Wael Altamer för satsningen på ett nytt café med närproducerade läckra bakelser och gott hembakat bröd. Kvartersbageriet och konditoriet Paris ger Vimmerby ytterligare ett mervärde för oss som bor här och för våra besökare. Lina Ström som arbetar i caféet kommer också att finnas på plats vid utdelningen". 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt