Annons:

Trots locktoner från annat håll – Albin stannar i moderklubben

Albin Gustafsson har bestämt sig för att spela vidare i Gullringens GoIF. Foto: Ossian Mathiasson

Trots locktoner från annat håll – Albin stannar i moderklubben

Albin Gustafsson blir moderklubben Gullringens GoIF trogen i ytterligare en säsong trots locktoner från division 3-nykomlingen Vimmerby IF.

Annons:

Albin Gustafsson var en av Gullringens bästa spelare under den gångna division 4-nykomlingen och det gick inte obemärkt förbi. Division 3-nykomlingen Vimmerby IF har visat ett tydligt intresse för den duktige ytterbacken som har tränat med klubben vid flera tillfällen. 

Nu står det klart att han stannar kvar i Gullringen i ytterligare en säsong. 

– Jag har bestämt mig för att spela vidare i Gullringen. Jag känner att jag vill ge det en chans till och försöka gå upp i division 3 med Gullringen. Det känns intressant att fortsätta på det som vi hade förra året när vi var så pass nära, säger Albin Gustafsson. 

Har du varit sugen på en övergång till Vimmerby med tanke på din starka koppling till Gullringen?

– Det är klart att man har funderat på det med tanke på att man vill spela så högt upp som möjligt. Jag känner ändå att jag vill ge det chansen och försöka spela upp Gullringen i division 3.  Jag snackade med både Vimmerby och Gullringen och kom fram till att jag vill köra med Gullringen i ett år till. 

Hur ser du på era chanser att avancera i seriesystemet?

– Jag ser inte varför vi på något sätt skulle vara sämre än vad vi var förra året. Vi gjorde en väldigt bra säsong och det var synd att vi inte tog klivet upp. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt