Annons:

Bexell förde Gullringen till seger i derbyt:

Rasmus Bexell förde Gullringens GoIF till tre poäng i derbyt mot Hultsfreds FK. Foto: Ossian Mathiasson

Bexell förde Gullringen till seger i derbyt: "Nu är vi på banan igen"

Tre mål och tre poäng. Rasmus Bexell förde Gullringens GoIF till tre poäng i derbyt mot Hultsfreds FK.
– Jäkligt skönt med vinst och islossning, säger matchvinnaren efter 4–3-segern.

Annons:

Gullringen avslutade en svag första halvlek på allra bästa sätt. Rasmus Bexell slog till precis före halvtid och rakade in 1–1 efter en fin passning från Melker Johansson. 

– Det är duktigt viktigt att vi får in 1–1 i det läget. Ingen här inne är speciellt nöjd med första halvlek och vi fick oss en utskällning. Skärpan och kvalitén är inte där. Jag tycker inte heller att vi är där 100 procent i skallen, säger Rasmus Bexell. 

Vad pratade ni om i halvtid?

– Vi sa att vi måste ta tag i det från början. Det är ett jättebra lag, men vi är bättre på alla positioner. Det måste vi visa och det tycker jag att vi gör i början av andra, säger Bexell. 

"Nu är vi på banan igen"

Gullringen kom ut starkast efter paus och Rasmus Bexell var i händelsernas centrum. Först nickade han in 2–1 och sedan stänkte han in dit en retur fram till 3­–2. Däremellan kvitterade HFK till 2–2, ett mål som blev omdiskuterat då Ola Lindblom fick en knuff precis före målet. 

– Det var lite tungt, men som så många gånger förr lyfter vi oss, gör mål igen och går vidare. Jag tycker att det är en solklar frispark. Alla ser ju att deras spelare knuffar Ola (Lindblom) i ryggen innan målet. 

Gullringen vann till slut med 4–3 och tog sig tillbaka till segerspåret efter förlusten mot Malmbäcks IF. 

– Att de gör 4–3 på tilläggstid är vi inte nöjda med. Vi ska kunna spela avslappnat och spela av matchen. Vi vinner och det är huvudsaken. Hur det såg ut i dag är vi inte nöjda med, men det spelar ingen roll. Nu är vi på banan igen. 

Gullringen ligger trea i division 4, fem poäng bakom IK Vista och en poäng bakom Tranås FF på kvalplats.

– Vi kommer göra allt vi kan för att kunna gå ifatt Vista. Vi måste fortsätta trumma på. Vi har haft två riktigt bra träningsveckor och ska fortsätta med det och komma tillbaka till vårt spel. Stundtals syns det idag, men vi måste göra det mer över tid. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt