Annons:

Nyckelspelaren förlänger sitt kontrakt med Gullringen

Rasmus Bexell har bestämt sig för att spela vidare i Gullringens GoIF. Foto: Simon Henriksson

Nyckelspelaren förlänger sitt kontrakt med Gullringen

Glädjande besked för alla som supportrar Gullringens GoIF. Anfallaren Rasmus Bexell har förlängt sitt kontrakt med ytterligare ett år. 

Annons:

Rasmus Bexell vann division 4-laget Gullringens interna skytteliga med 14 fullträffar och har efter säsongens slut fört diskussioner med både Gullringen och moderklubben Kisa BK, som får börja om i division 4 efter ett tungt år i division 3. 

Nu kan vår tidning berätta att har han bestämt sig för att spela vidare i Gullringen i ytterligare en säsong. 

– Jag trivs sinnessjukt bra med hela föreningen, inte minst spelartruppen. Vi har blivit kompisar och jag har lärt känna hela föreningen. Jag spelar även med spelare som jag umgås med privat. När jag får baka ihop det känns det naturligt att spela vidare i Gullringen, säger Rasmus Bexell. 

Rasmus Bexell berättar att moderklubben Kisa BK har hört sig för om en återkomst. 

– Jag har pratat med Kisa BK ett tag. Det är klart att en övergång dit har funnits i tankarna, annars hade det här varit klart för länge sedan. Det känns bra att få det klart i ett tidigt skede. Jag vill få saker och ting klart så fort som möjligt. Min sambo har varit med i beslutet och fått säga sitt. Det är viktigt med tanke på att fotbollen tar tid när det kommer till matcher och träningar, säger Rasmus Bexell.

14 mål gångna säsongen

Rasmus Bexell svarade för 14 matcher i division 4 och värt att nämna är att han fick spendera en hel del tid på bänken i säsongsupptakten. 

– Jag fick mer speltid mot slutet av säsongen och vill fortsätta på inslagen väg. Förhoppningsvis komma igång med produktionen lite tidigare. 

Gullringen fanns med i toppen av division 4 norra hela säsongen och slutade till slut trea bakom IK Vista och Tranås FF.

– Hade vi haft alla spelare friska så tror jag att vi hade haft chans på att gå upp. I returmatcherna mot Tranås och Vista hade vi halva elvan borta. Visst har vi bra bredd, men det blir kännbart när så många tongivande spelare är borta.

Hur lyder målsättningen för nästa säsong?

– Nu blev Karlo klar så den är helt fantastisk. Det ska bli roligt att spela med honom, säger Ramus Bexell, som spelade i Kisa BK när Karlo Goranci var spelande tränare i Gullringen 2022.

– Kan vi få in någon mer spelare så tycker jag att vi ska ha målsättningen att gå upp i division 3. De yngre spelarna har gjort det bra och tagit enorma kliv. "Edde" (Edvin Johansson) har gjort det bra och får han vara skadefri så kommer han vara minst lika bra nästa säsong. Det är likadant med Herman (Lynbech) som är på uppgång. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt