Annons:

Stjärnan:

James Weber var rejält nedstämd efter 1-1-matchen mot Nässjö. "Jag svek mina lagkamrater", säger amerikanen. Foto: Linus Johansson

Stjärnan: "Svenska domare gillar inte mig"

I den 61:e minuten föll James Weber i Nässjös straffområde. Hemmapubliken vrålade för straff – men istället varnades den amerikanske strikern. – Jag tror inte att de svenska domarna gillar mig, suckar James Weber uppgivet.

Annons:

Han har räddat Gullringen tillräckligt många gånger för att vara värd en staty. I kväll var det nära igen, men trots en uppsjö av målmöjligheter lyckades han inte frälsa gulsvart. 

Efter matchen kunde han knappt hålla tårarna tillbaka. Han var uppgiven, besviken – och förbannad. 

– Jag svek mina lagkamrater. De var värda mer än så här. Jag tar fullt ansvar för att vi inte vann den här matchen, säger James Weber. 

Vad har du för känslor nu?

– Jag är frustrerad, besviken och arg. 

"Straffen är solklar"

I den 93:e minuten var amerikanen kolossalt nära att bli stor hjälte. Men hans frispark tog i ribban. Men det var en annan situation han fokuserade på. I den 61:e minuten var han på väg igenom, men stoppades av två bortaförsvarare. Det tyckte åtminstone stora delar av Gullemon. Domaren valde dock att blåsa frispark för Nässjö och varna Weber för filmning. 

– Det är andra matchen i rad som det blir så. Jag vet inte vad det är med svenska domare, men de verkar ha något emot mig. Jag tycker att straffen är solklar. 

Gullringen var i kraftigt poängbehov, men fick bara med sig en. 

– Jag tycker att vi var värda segern, men vi är inte tillräckligt kreativa på den sista tredjedelen. 

Än har det inte blivit något mål för den notoriske målskytten sedan ankomsten.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt