Annons:

  • Lisa, 18:

    Lisa Gustafsson är 18 år och går andra året på Vimmerby gymnasium. Foton: Privat

  • Lisa, 18:

    Så här gick Lisa Gustafsson till skolan - utan bh, vilket hon inte tycker ska behöva vara något konstigt.

Lisa, 18: "Nej, jag glömde inte bh"

Lisa Gustafsson är 18 år, går andra året på handels- och administrationsprogrammet på Vimmerby gymnasium. I veckan gick hon till skolan utan bh. Här skriver hon som sina upplevelser av det.

Annons:

Idag, efter tre dagar ifrån skolan så gick jag dit. Även att jag fortfarande hade hostat hela natten, även att jag inte kunde prata på morgonen och även att jag kände mig sjukt jävla svag. 

Sen kommer vi till mitt klädval, MITT inte ditt. Egentligen behöver du inte alls bry dig om vad jag har på mig. Jag tog en klänning som ja, ni ser på bilden är lite som ett linne längst upp. Ganska fint tycker jag, dock fulare om man skulle ha en bh med bh band som syns. TYCKER JAG. 

"Glömde inte bh"

Jag använder inte jodel då jag tycker att det är en sjukt onödig sida att kunna "kränka" folk på och för att folk skrivit lite om mig där innan. Men det hjälpte inte att jag tog bort jodel för istället va det en som skrev till mig "har du ingen bh på dig, det va någon som skrev om det på jodel". Då va det någon anonym feg jävel som hade skrivit "varför har LG glömt Bh?" 

1. Jag glömde inte bh 

2. Varför skulle man inte kunna gå utan bh 

3. Vad har du med saken att göra 

Sen va det någon annan som skrev att jag inte hade någon bh på mig för att få uppmärksamhet... Okej? Så bara för att jag väljer att va utan bh vilket enligt mig är helt normalt, bara för att jag vill undervika bh-banden så vill jag ha uppmärksamhet? Nej, det va inte det jag va ute efter faktiskt. 

Ingen stor sak

Detta är inte en så stor sak, men jag är så trött på det här. Så trött på att behöva gå till skolan och känna att folk alltid försöker att trycka ner en.

DET RÄCKER! Det spelar ingen roll vad man tar på sig eller hur man ser ut för folk kommer alltid ha något att klaga på... Snälla, ge er. Ni har inte ens med saken att göra, sköt era egna problem istället för att lägga er i andras. Det hade inte spelat någon roll om det handlade om någon annan än mig för jag tycker fortfarande inte att det är okej.

Men det vidrigaste av allt är att jag inte vet vilka i skolan det är som skriver om mig och att jag går i samma skola som dessa.

Lisa Gustafsson

Handel- och administrationsprogrammet Vimmerby gymnasium

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt