Annons:

DEBATT: Till Centerpartiet i Vimmerby kommun

Debattören Roland Danielsson är mycket kritisk till hur Centerpartiet hanterat kritiken mot Ingela Nilsson Nachtweij (C). Foto: Jakob Karlsson

DEBATT: Till Centerpartiet i Vimmerby kommun

Jag kan inte låta detta vara osagt längre ! Under hösten har jag upplevt något så pass otrevligt att det ibland tenderar att kännas som något som inte kan vara sant – något som inte kan hända i ett modernt demokratiskt samhälle som Vimmerby. Vad jag tänker på är hur Ingela Nilsson Nachtweij har blivit behandlad av kommunen.

Annons:

Det talas om mobbning i skolan men det Ingela utsatts för är onekligen mobbning av högsta grad. Detta med att bli utestängd från sin arbetsplats är nog så drastiskt. Dessutom får hon bara tillträde till sin arbetsplats om det finns ”övervakare” med. Hon måste vara en till på gränsen varande brottsling av något slag.

Det har sagts att hon varit något  för tuff ibland i hanterandet av personal. Det har hon bett om ursäkt för och arbetat för att rätta till. Jag kan inte se annat än att det är så man måste lösa ett problem – ta i det och försöka lösa det!

*

Ingela har till mig och med flera vid flera tillfällen ställt frågan – ” vad har jag egentligen gjort som kräver min avgång?” Den frågan ställer jag mig också. Problem är till för att lösas – det är ett av demokratins hörnstenar!

Som jag ser det finns en mycket klar och enkel lösning! Låt Ingela komma tillbaka till sin tjänst. Jag är helt övertygad om att hon löser de problem som uppkom under hösten. Ingelas kapacitet skall vi utnyttja här i Vimmerby!

Roland Danielsson,

f d Rektor på Vimarskolan

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt