Annons:

Vändningen: Sandberg spelar fem matcher till i VBK

Albin Sandberg hjälper Vimmerby BK i fem matcher innan han lämnar för elitserielaget Alingsås. Foto: Linus Johansson

Vändningen: Sandberg spelar fem matcher till i VBK

Albin Sandberg har bestämt sig för att lämna Vimmerby för en satsning mot elitserien och landslagsuppdrag. Nu kommer vändningen som innebär att han spelar de fem kommande matcherna med Vimmerby BK.

Annons:

Albin Sandberg har varit en viktig kugge i Vimmerby BK:s allsvenska lag och för någon vecka sedan kom 17-åringen, som går på bowlinggymnasiet i Nässjö, med beskedet att han vill lämna klubben. Eftersom han siktar på landslaget tycker han inte att Vimmerby är rätt miljö för hans fortsatta utveckling. 

Vimmerby BK har haft en önskan om att Sandberg skulle kunna hjälpa klubben under den kommande månadens intensiva spelpgram i form av fem viktiga matcher. Sandberg har tackat ja till detta.

– Albins hjärta och lagkänsla för moderklubben gjorde att han kommer att ställa upp på vår önskan, vilket vi är oerhört tacksamma för, säger VBK:s lagledare Tobias Asklöf. 

Det betyder att han spelar med VBK till och med hemmamatchen mot BK Kaskad i slutet av november och därefter kommer han tillhöra elitserielaget Team Alingsås.

– Vi stöttar hans beslut och Vimmerby Bowlingklubb som förening är oerhört stolta att kunna leverera ännu en Vimmerbybördig junior som spås en lysande bowlingframtid, säger Asklöf. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt