Annons:

Stark avslutning av Mathias på Swedish Cup

Mathias Sjöström har inte hunnit tävla så mycket den här säsongen. Det märktes i Swedish Cup – men Sjöström avslutade starkt. – Två tredjedelar av dagens skjutning är jag riktigt nöjd med, säger han.

Annons:

Studier har gjort att Mathias Sjöström inte tävlat under skyttets inomhussäsong. I Swedish Cup blev det säsongsdebut och det märktes inledningsvis.

– Första dagen var bedrövlig och det märktes att det är en stor omställning mellan att träna och tävla. Jag har inte skjutit en enda tävling i år, men det har gått väldigt bra på träning.

Mathias noterade 604 poäng under dag ett. Därefter gick det bättre. Andra dagen blev det 608,7 poäng och tredje dagen 613,9.

– I dag började det likna något. När det fungerar så fungerar det väldigt bra och jag är riktigt nöjd med två tredjedelar av tävlingen.

Dagens poängskörd räckte till en 19:e plats i herrklassen.

– Jag hade inte räknat med mer. För tillfället vet jag att jag inte är i toppen och konkurrerar, men kapaciteten kommer mer och mer. Det märks att  jag har för få tävlingar i kroppen, men det var jättekul att vara igång igen.

Framöver väntar en del mindre tävlingar innan luftgevärs-SM avgörs i mars. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt