Annons:

Mäktiga resultat av lokala löpare i Göteborgsvarvet – han blev 63:a

Göteborgsvarvet avgörs i dag och flera lokala löpare har stått för urstarka tider. Foto: Göteborgsvarvet/Henrik Sandsjö

Mäktiga resultat av lokala löpare i Göteborgsvarvet – han blev 63:a

Flera löpare med koppling till Vimmerby och Hultsfred har gjort mycket starka resultat i Göteborgsvarvet, som avgörs i dag. Bäst av de lokala löparna? Pelarnekillen Petter Svensson, som sprang i mål på en grym tid; 1.14.30.

Annons:

Göteborgsvarvet, som är ett halvmaraton och därmed springs över 21 kilometer, drar en bit över 60 000 deltagare. Löparna i de bästa och första startleden har redan gått i mål och flera löpare med lokal koppling har stått för mycket starka prestationer.

Allra snabbast har Pelarnekillen Petter Svensson varit. Han sprang i mål på mycket starka 1.14.30 och slutar därmed på en preliminär 63:e plats. Han var drygt 14 minuter bakom segrande Shadrack Kimining från Kenya.

Pettersson bästa kvinna

Näst bäst av de lokala löparna blev Vimmerbykillen Fredrik Pettersson, som sprang på tiden 1.16.32 och därmed sprang in som 101:a.

Ytterligare två utflugna Pelarnekillar imponerade stort. Det handlar om Oscar Pettersson (1.18.02, 136:a) och Erik Olsson (1.19.26, 191:a).

Bästa löpare från Hultsfreds kommun var Målillakillen Christian Isomettä. Han sprang in som 246:a med tiden 1.20.36. Michael Sjöberg från Virserum sprang på tiden 1.25.09.

Bästa lokala tjej i mål är Anna Pettersson från Vimmerby. Även hon har svarat för ett riktigt starkt lopp med tiden 1.38.17.

Fotnot: Vi återkommer under helgen med fler resultat från Göteborgsvarvet.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt