Annons:

Notoriske målgöraren klar för ny klubb i Norrköping:

IK Sleipner vann division 3 nordöstra Götaland tämligen enkelt och slutade nio poäng före tvåan Eneby BK. Nu väljer Albert Johansson att lämna Eneby för att testa lyckan i just Sleipner. Foto: IK Sleipner.

Notoriske målgöraren klar för ny klubb i Norrköping: "Dags att byta miljö"

Albert Johansson förknippas med sin målfarlighet. Nu ska den tidigare lokala skyttekungen testa lyckan i division 2. Han går från Eneby BK till IK Sleipner i Norrköpingsfotbollen. 

Annons:

Den nu 23-årige forwarden Albert Johansson vräkte in mål under flera säsonger i Hultsfreds FK, en klubb som Venakillen lämnade efter säsongen 2018.

Han har tagit med sig målsinnet till Norrköping där han har varit en notorisk målgörare i Eneby BK i tre säsonger. Eneby slutade tvåa bakom seriesegraren Sleipner i årets division 3-serie och Johansson dundrade in 16 mål på 18 matcher i Eneby.

Testar lyckan i division 2

Nu har han bestämt sig för att lämna Eneby och testa lyckan hos division 2-nykomlingen Sleipner.

”Det känns otroligt kul att skriva på för IKS då det känns som att de har något riktigt bra på gång och jag vill gärna vara med på den resan och bidra med det jag kan”, säger Albert Johansson till klubbens hemsida.

Forwarden ser fram emot att komma in i en ny miljö och har stora förväntningar på säsongen 2022

”Jag kände att det var dags att byta miljö för utvecklas på personligt plan men även det fotbollsmässiga. Mina förväntningar inför nästa säsong är höga precis som Sleipners och alla runt om kring laget, jag tror vi kan prestera riktigt bra nästa år”, säger han till klubbens hemsida.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt