Annons:

Här hamnar de lokala division 4-lagen – serieförslaget presenterades i dag

Nu står det klart vilka lag Djursdala SK får möta som nykomling i division 4 2022. De placeras självklart i samma serie som Vimmerby och Gullringen. Foto: Jonas Davidsson

Här hamnar de lokala division 4-lagen – serieförslaget presenterades i dag

Smålands Fotbollförbund har i dag presenterat serieförslaget för division 4. Gullringens GoIF, Vimmerby IF och nykomlingen Djursdala SK får möta lag på Höglandet och i trakterna kring Jönköping. 

Annons:

Gullringens GoIF och Vimmerby IF har spelat division 4-fotboll i ett par år och får under kommande säsong sällskap av Djursdala SK, som vann division 5 i höstas och tog klivet upp i seriesystemet. 

De tre kommunlagen placeras i den norra division 4-serien och ställs återigen mot lag från Höglandet och trakterna kring Jönköping. 

Värt att notera är att IF Haga, tvåa bakom fjolårets seriesegrare Myresjö/Vetlanda, placeras i den västra division 4-serien. Stensjöns IF ramlade ur division 3 i höstas och placeras i den norra division 4-serien. 

Gullringen, Djursdala och Vimmerby får, enligt förslaget, möta följande lag: 

Aneby SK

Ekhagens IF 

Höreda GoIF

Malmbäcks IF

Stensjöns IF 

Tenhults IF

Tranås FF

Ölmstads IS

Örserums IK. 

Eventuella synpunkter på förslagen i division 4 ska inkomma till Smålands Fotbollförbund senast måndagen den 24 januari. Serierna kommer fastställs söndagen den 6 februari. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt