Annons:

Djursdala SK föll stort i säsongens sista hemmamatch

Markus Ahl och hans Djursdala SK förlorade stort i säsongens sista hemmamatch. Foto: Arkivbild

Djursdala SK föll stort i säsongens sista hemmamatch

Redan nedflyttningsklara Djursdala SK förlorade även säsongens sista hemmamatch i division 4. Fram till den 44:e minuten var ställningen bara 0-1, men sedan rann det i väg till hela 0-6 mot tabellnian Höreda GoIF.

Annons:

Gästerna tog ledningen redan efter dryga fem minuters spel, och målet var symptomatiskt för hela DSK:s säsong. Det har helt enkelt inte studsat rätt alls. Och det gjorde det inte nu heller, utan på en DSK:s försvarares huvud och in i eget mål.

– Trots att vi redan har åkt ur och att vår vanliga otur håller i sig, så tycker jag ändå att vi försöker spela fotboll. I den första halvleken gör vi det bra. Vi skapar lägen och chanser men det där lilla extra saknas på den sista tredjedelen, säger DSK-tränaren David Henriksson.

"För stora siffror"

Med bara någon minut kvar att spela av den första halvleken fick gästade Höreda en tveksam straff med sig, och på den gjorde man sitt andra mål.

I den andra halvleken rann det sedan i väg till 0-6.

– Det blir för stora siffror så klart. Vi har långt mellan lagdelarna och saknar kraft och energi att vända efter deras 0-3-mål. Vi försöker, och det ska grabbarna ha beröm för, men det funkar inte. Individuellt vill jag inte lyfta fram någon, säger Henriksson.

Djursdalas säsong avslutas nästa helg med bortamatch i Gränna mot Ölmstads IS.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt