FC Örbäcken blåste bort FBSK i den första halvleken

Bilden är en genrebild. Foto: Bildbyrån

Frödinge-Brantestad SK var chanslöst i söndagens träningsmatch mot FC Örbäcken. Redan efter drygt 20 minuters spel var ställningen 4-0 och matchen avgjord.

Redan efter elva minuters spel hade hemmalagets Noak Bhiladvala sett till att matchen, som spelades på Bökensved i Västervik, stod 2-0. Tio minuter senare hade Jakob Strand satt ett mål och Bhiladvala ytterligare ett, och i inledningen av den andra halvleken gjorde Leonardo Villalba 5-0.

Med drygt tio minuter kvar av matchen hyfsade FBSK:s Johan Carlsson till siffrorna till 5-1.

Frödinges tränare Urban Svensson drog inte allt för stora växlar av matchen och resultatet. Dels på grund av den tuffa träningshelg som laget har haft, dels på grund av att en del spelare var borta men framför allt på grund av vädret.

– Vinden spelade båda lagen ett spratt. Det blåste 18-20 sekundmeter, gick knappt att stå upp och vi fick springa och hämta mål som blåste bort, säger Urban och skrattar.

– Jag tycker ändå att vi kämpar, ligger i och verkligen försöker. Man kan väl säga att lagen hade varsin halvlek i medvinden.