Annons:

Osäker framtid för Rumskulla – ”Ska försöka vara med i KM”

Thomas Erikssons Rumskulla GoIF går en osäker framtid till mötes. Foto: Linus Johansson

Osäker framtid för Rumskulla – ”Ska försöka vara med i KM”

Rumskulla GoIF går en osäker framtid till mötes på fotbollsplanen. Det är högst osäkert om klubben kommer till spel i division sex nästa år.
– Det är ännu mer osäkert än vad det brukar vara, säger ledaren Thomas Eriksson.

Annons:

I flera säsonger har Rumskullas vara eller icke vara i seriespelet varit ett stort frågetecken. Enligt uppgifter till DV talar mycket för att klubben inte kommer till spel 2018. Det är inte något som Thomas Eriksson vill bekräfta.

– Det vet vi inte än, vi får väl se. Det kan gå åt vilket håll som helst. Inget är bestämt ännu i alla fall och vi kommer troligen att anmäla ett lag till division sex. Gör vi inte det har vi ingen chans att hoppa på senare, säger Thomas Eriksson.

Färre spelare

Rumskullas eldsjäl medger dock att läget är ännu mer kritiskt än vad det har varit tidigare.

– Både Morgan Rinaldo och Emil Karlsson har sagt att de vill sluta, så vi är ännu mindre folk nu. Vi får se om vi kan hitta några nya spelare eller hur det går.

Du har inte gett upp hoppet än?

– Jag vet inte. Jag är inte så energisk längre, men det är ju synd om de som vill vara kvar om det inte blir något. Sen gör det inte saken lättare att det startas klubb på klubb i Vimmerby, säger Thomas Eriksson. 

Avslutar med KM?

Enligt uppgifter till DV kan KM i inomhusfotboll, som spelas i början av januari, bli ett avslut för Rumskulla GoIF.

– Vi ska försöka vara med i KM, vi har anmält oss i alla fall. Men vi har inte haft någon träning än, säger Thomas Eriksson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt