Annons:

Nathalie Johanssons knäskada är allvarligare än vad läkarna först trodde.

MARDRÖMMEN: SÄSONGEN ÄR ÖVER – KORSBANDET ÄR AV

Nathalie Johanssons knäskada är betydligt allvarligare än vad läkarna först trodde. I kväll fick hon beskedet att korsbandet är av – och att säsongen är över.
– Jag är ganska knäckt, det här är riktigt tungt, säger Nathalie Johansson.

Annons:

Det var i matchen mot Sjömarken för snart två veckor sedan som Nathalie Johansson skadade sitt ena knä allvarligt. Den första prognosen talade om en meniskskada. Nu har det visat sig att skadan är betydligt mer allvarlig än så. VIF-anfallaren magnetkameraundersöktes i går och i kväll fick Nathalie Johansson ett mardrömsbesked.

– Jag fick precis veta att mitt korsband är av och att menisken är trasig. Jag fick veta det för 20 minuter sedan så jag är ganska knäckt, det här är riktigt tungt, säger Nathalie Johansson.

– Jag hade ju egentligen inte ställt in mig på att det var korsbandet utan ”bara” menisken och att jag ska vara tillbaka på planen snart så det här var ett tufft besked, fortsätter VIF-spelaren.

Något mer spel den här säsongen är inte att tänka på.

– Nej, idrottsläkaren som jag träffade sa att knät är totalt trasigt och att om jag ska spela fotboll igen krävs det operation, säger Nathalie Johansson.

Hur tänker du inför framtiden?

– Jag har väl inte smält det här riktigt än, men jag får sikta in mig på rehab och sen operation och sen ännu mer rehab.

Beskedet är givetvis också ett mycket hårt slag för division ett-laget Vimmerby IF, som tappar sin absolut bästa spelare.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt