Annons:

Gaines efter förlusten: ”Får vara sura”

Kevin Gaines var Gullringens bästa offensiva spelare mot Stensjön. Foto: Ossian Mathiasson

Gaines efter förlusten: ”Får vara sura”

Felbeslut och slarv sänktes Gullringens poängchanser mot Stensjön. Kevin Gaines sa så här efter det målrika kalaset.
– Vi gav bort poäng i dag, säger Kevin Gaines.

Annons:

Gullringen gick upp i en tidig 1–0-ledning och hade 2–1 på ljustavlan efter 45 minuters spel där lagets omställningsspel och fasta situationer visade sig fungera utomordentligt bra. 

Efter paus gick det tyngre för det gulsvarta laget som långa stunder knappt fick låna bollen av Stensjön. Gullringen kom fel i många situationer och gav bort flera mål som gjorde att huvudena började hänga. 

Stensjön vände 1–2 till 3–2 innan Anton Holm satte 3–3 med en halvvolley utanför straffområdet. 

"Sånt straffar sig"

Glädjen blev inte långvarig då Stensjön återtog ledningen (4–3) kort därpå och säkrade tre poäng på Gullemon. 

– För egen del kändes det så himla bra i första halvlek, jag var pigg. Sedan är det synd att man gör ett misstag vid 2–2-målet där deras spelare kom fri, sånt straffar sig. Det var jäkligt surt, säger Kevin Gaines, som gjorde 1–0-målet och låg bakom det mesta i anfallsväg. 

– Samtidigt hände det i 55:e minuten och det stod 2–2. Gör jag det i 93:e minuten så kan jag skälla på mig men vi är till exempel inte med när de gör 3–2 heller. Vi hade också några lägen när det stod 2–2. Vi ska göra något mer mål framåt och samtidigt kunna avvärja ett av målen som vi släppte in.

Gullringen fick inte till det rent spelmässigt och energinivån var inte lika hög som många har vant sig vid från tidigare matcher. 

– Stundtals bra, stundtals mindre bra. Så kan man summera det. Det kändes som att vi gick ner oss efter 2–2-målet efter att vi hade hyfsat go i första. Vi får vara sura i dag och sen komma igen nästa vecka mot Tuna. Den matchen blir otroligt viktig med tanke på hur det gick i dag, säger Gaines.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt