Annons:

Dubbla nyförvärv till FBSK:

FBSK har värvat dubbelt inför kommande säsong. Foto: Arkivbild

Dubbla nyförvärv till FBSK: "Väldigt kul"

Två spelare med Frödinge/Brantestads SK som moderklubb återvänder till klubben. Det handlar om Daniel Axelsson och Adam Dahl.
– Väldigt kul, säger Dick Johansson från FBSK:s fotbollssektion.

Annons:

Daniel Axelsson är förstås det mest kända namnet av de två. Axelsson kommer närmast från Storebro IF. Den gångna säsongen spelade han inte många minuter, men under Storebros sejour i division 4 var han ordinarie. Nu vänder han åter till moderklubben.

– Han har bestämt sig för oss och det är väldigt kul att Daniel väljer Frödinge. Han säger att han prioriterar familjen, men vi hoppas att han ska bidra så mycket han kan. Han är bra defensivt, är en stark spelare och har bra inställning. Det är en bra person som passar in i truppen, säger FBSK:s Dick Johansson.

Adam Dahl som inte har spelat på några år väljer nu att göra comeback.

– Han var med på testmatchen och har FBSK som moderklubb. Det är alltid kul att få in spelare från moderklubben. 

Fler spelare kan vara på väg in i klubben.

– Vi för diskussioner med ett gäng, främst sådana som var med på testmatchen. De ska vara med och träna framöver, så får vi se hur det blir.

Någon tränare är inte presenterad ännu.

– Det är inget klart, men vi har ett namn vi jobbar med just nu. Jag har inte så mycket mer att säga kring det, säger Johansson, som inte vill spekulera kring när det kan bli påskrivet och klart.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt