Annons:

Boston tog första segern i femman efter tidig utvisning

Boston tog föreningens första vinst i division fem i dag. Foto: Arkivbild

Boston tog första segern i femman efter tidig utvisning

Simon Henriksson blev matchvinnare med ett drömmål i tisdags. I dag fick han rött kort efter tio minuter. Det satte förstås prägel på matchen mot derbyt där Boston vann med 1-0 (1-0).
– Det blir tufft att jaga, säger DSK-tränaren Patrik Nilsson.

Annons:

Henriksson kom något oturligt högt upp med ena foten i en duell och det röda kortet var korrekt, enligt tränarna i lagen.

– Jag vet inte om det träffade, men jag kan inte protestera mot det. Han kom lite högt med foten och deras kille böjer sig ned lite. Det blir lite tråkigt efter en så tidig utvisning, säger DSK:s Patrik Nilsson.

Boston spelade fin fotboll i första och tog ledningen genom Bellal Adem Nur. I andra jämnade DSK ut spelet och kunde faktiskt ha fått med sig en poäng.

– I första spelar vi jättebra, vi spelar längs marken och de har inget att sätta emot. I andra börjar vi slå långt och det är Djursdala duktiga på. De tog över mer och mer och fick ännu mer självförtroende efter att vi missat en straff, säger Bostons Robin Olsson. 

"Lyfte upp oss"

Patrik Nilsson var nöjd med lagets andra halvlek.

– Vi lyfte upp oss och hade ett par chanser att kvittera. Det är kul att se att hela laget kör på även om vi är en man mindre i 80 minuter.

Bäst i Boston var Bellal Adem Nur och Zaker Mohsini. I DSK lyfts målvakten Andreas Brodin och den kollektiva insatsen.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt