Annons:

Jabateh i målform: ”Inget lag skrämmer mig”

Ibrahim Jabateh tror på tre nya poäng i dagens match mot Kalmar AIK. Foto: Jonas Karlsson

Jabateh i målform: ”Inget lag skrämmer mig”

Abrahim Jabateh har hittat målformen. Efter två mål senast är han laddad inför dagens tuffa hemmamatch mot tabelltvåan Kalmar AIK. – Det känns faktiskt riktigt bra nu, säger han.

Annons:

Jabateh hade, precis som hela laget, en tuff inledning på säsongen med en hel del missade målchanser. På sistone har det lossnat och förra helgen svarade ”Ibbe” för två fina mål.

– Jag gjorde två mål senast, men jag vill alltid göra mer. Jag är inte direkt nöjd med min säsong, men jag har gjort en del viktiga mål. Med tanke på hur mycket träning jag lagt ned så borde jag ha tryckt in fler bollar, jag har missat ganska mycket, säger "Ibbe".

”Känns riktigt bra”

Gullringen har klättrat i tabellen och har faktiskt kontakt med lagen som ligger på positiv kvalplats. Fem poäng skiljer upp till strecket.

– Det känns riktigt bra faktiskt. Vi har tränat bra i veckan och är sugna på tre poäng till.

Hur lyckades ni vända trenden?

– Som tränarna säger så handlar det om att vi tar jobbet, hjälper varandra och är tydliga med att visa vad vi vill. Det är jätteroligt att spela nu med tanke på hur det var i början av säsongen. Man höll på att ge upp i början där, men tränarna trodde på oss och vi började också göra det.

”Höjer oss tio snäpp”

Kalmar AIK ligger tvåa med nio poäng mer än GoIF.

– Jag vet ingenting om dem, jag ser dem som ett nytt lag och som vi ska ta poäng emot. Det finns inget lag som skrämmer mig. Vi förlorade borta med 1–0 och höjer vi oss tio snäpp så är det inget problem.

Kan ni fixa en kvalplats?

– Det tror jag, men det är vi som måste göra det. Vi får inget gratis.

Dick Johansson och Johan Hermansson saknas i Gullringen. Erik Stejdahl återkommer i truppen.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt