Annons:

KLART: Daniel Ohlsson tackar för sig efter tre år

Daniel Ohlsson, tränare för Gullringens herrar de tre senaste säsongerna, tackar nu för sig. Foto: Arkivbild

KLART: Daniel Ohlsson tackar för sig efter tre år

Tidigare i veckan berättade Gullringens GoIF:s tränare Daniel Ohlsson för spelartruppen att han inte kommer fortsätta som tränare.
– Det är lite blandade känslor, men absolut inga hard feelings, säger han.

Annons:

Efter tre säsonger som tränare för Gullringens GoIF:s herrar tackar Daniel Ohlsson nu för sig, vilket Vimmerby Tidning var först med att berätta om.

– Med tanke på att Gullringen har berättat att de också har kollat på lite andra tränarnamn så var väl inte det här någon hemlighet. Vi har varit helt öppna mot varandra. Jag meddelade spelartruppen via vår gemensamma Facebook-grupp tidigare i veckan, säger Daniel Ohlsson.

– Jag har varit i Gullringen i tre år nu och kontraktet går ut, så det är egentligen inga konstigheter, utan helt naturligt att de går vidare. För egen del är det lite blandade känslor, men det finns absolut inga hard feelings.

Vad händer nu – är du öppen för att ta något nytt lag?

– För mig är det absolut inget tvång, utan jag kan vara ledig ett år. Det här har varit en lustig säsong där man har fått ladda upp och ladda ner gång på gång. Det tar på psyket.

Men du stänger inte dörren helt?

– Nej, det är klart att jag är öppen för diskussioner. Jag har haft kontakt med några andra klubbar, men vi får se vart det leder.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt