Annons:

  • Lojal värvar dubbelt – han är tillbaka efter flera år på annat håll

    Ardijan Mahmutaj har lämnat Högsby IK och skrivit på för SK Lojal i division 5. Foto: Ossian Mathiasson

  • Lojal värvar dubbelt – han är tillbaka efter flera år på annat håll

    Meris Hasanbegovic ska spela i Lojal 2021. Foto: Ossian Mathiasson

Lojal värvar dubbelt – han är tillbaka efter flera år på annat håll

Det är några år sedan Ardijan Mahmutaj representerade SK Lojal senast. Nu är han tillbaka i division 5-klubben efter två år i Vimmerby IF och en kort sejour i Högsby IK i division 3. 

Annons:

Ardijan Mahmutaj meddelade hösten 2020 att han skulle lämna Vimmerby IF efter två säsonger och var sugen på en ny utmaning. Han kritade i månadsskiftet november-december på för Högsby IK i division 3, en sejour som inte blev särskilt lång. 

Han tackade efter några månader för sig och valde då att kliva ner två steg i seriesystemet för att spela i Lojal som han senast representerade säsongen 2018. 

– Jag har haft mycket att göra då jag har börjat jobba i Vimmerby. Det blev inte optimalt att åka mot Högsby och träna/spela. Jag valde Lojal för att jag har lirat där förut och tänkte trappa ner lite grann, säger Ardijan Mahmutaj. 

Hörde någon annan klubb av sig eller var det givet att gå till Lojal?

– Det var bara Lojal som jag hade i tanke, säger Mahmutaj. 

Båda spelade premiären

Meris Hasanbegovic spelade i Lojal förra säsongen och skrev under frimånaden på för Hultsfreds FK. Nu har han bestämt sig för att återvända till Venalaget.

”Det är en otroligt viktig spelare som vi får tillbaka och det är roligt att han likaså vill tillbaka efter en kort sejour i HFK”, skriver Lojal på sitt Instagramkonto. 

När Lojal kryssade‚ 3–3, i seriepremiären borta mot HM IS tog Mahmutaj plats på topp bredvid målsprutan Flamur Mullali och Meris Hasanbegovic kamperade tillsammans med Ilhan Pepeljak på centralt mittfält. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt