Annons:

VH-forwarden ger lugnande besked efter smällen

Martin Pärna ger lugnande besked efter den smäll han fick hemma mot Mariestad på söndagen. Foto: Ossian Mathiasson

VH-forwarden ger lugnande besked efter smällen

Martin Pärna klev av gårdagens match mot Mariestad efter en smäll mot knät. Nu kommer Vimmerby Hockey-forwarden med ett lugnande besked. 
– Jag tror inte att det är så allvarligt, säger han till Dagens Vimmerby. 

Annons:

När Vimmerby Hockey mötte Mariestad på söndagseftermiddagen klev forwarden Martin Pärna av efter att ha åkt på en knätackling av Johan Frick. Incidenten inträffade i slutet av andra perioden och det diskuterades om det skulle bli matchstraff. Domarkvartetten nöjde sig med en tvåminutersutvisning och Pärna kom inte tillbaka i spel efter tacklingen.

– Jag upplever att han sätter ut benet för att hindra för att jag inte ska ta mig förbi. Tacklingen tog på både lår och knä. Det blir som en lårkaka och det gör ju ont. Det känns bättre i dag även om jag har lite ont i knät, säger Martin Pärna. 

"Nu känns det rätt lugnt"

Huvudpersonen själv gerlugnande besked och hoppas kunna spela onsdagens match mot Halmstad Hammers.

– Jag tror inte att det är så allvarligt, det kommer en person som ska kolla på knät innan vår träning i dag. Det är klart att man alltid tänker det värsta när det uppstår sådana tacklingar. Nu känns det rätt lugnt och jag hoppas kunna spela på onsdag, säger Pärna. 

Ett skönt besked för Vimmerby och Pärna som har fått en bra start på Allettan. VH har vunnit tre av fyra matcher och Pärna har svarat för tre poäng. 

– Det har känts bra för egen del och vi har fått en riktigt bra start på Allettan. Vi tog tre viktiga och sköna poäng igår. Vi gjorde en riktigt bra match, framför allt i första perioden. Andra perioden var lite så där, sedan verkade det som att vi studsade tillbaka i tredje. Jag såg inte så mycket av tredje då jag satt kvar i inne i omklädningsrummet. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt