Annons:

Inget Pantern i Hockeyettan – VH:s derbymöten räddas

IK Pantern kommer inte att spela i Hockeyettan kommande säsong. Platsen tas istället av Tyresö Hanviken. Därmed räddas också derbymötena mellan Vimmerby Hockey och Tranås AIF.

Annons:

Nyligen meddelade IK Pantern från Malmö att man inte skulle lyckas få in de miljoner som fattades för att få spela i Hockeyallsvenskan. Nu står det dessutom klart att laget inte kommer till spel i Hockeyettan heller. Istället begärdes Pantern i konkurs på fredagen.

”Idag har jag varit tvungen att lämna in en konkursansökan för IK Pantern. Situationen har tyvärr blivit så illa att det inte går att fortsätta längre,” skriver klubbens ordförande Peter Nilsson i ett pressmeddelande.

Almtuna tog Panterns plats i Hockeyallsvenskan och det gjorde att det uppstod en vakans i Hockeyettan. Den kommer nu alltså inte att tas av IK Pantern utan istället går platsen till Tyresö Hanviken. Det i sin tur innebär att det inte blir någon förändring i den södra Hockeyettan utan att det kommer att bli derbyn i grundserien mellan Vimmerby Hockey och Tranås AIF kommande säsong.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt