Annons:

Ström besviken efter förlusten:

Pelle Ström var besviken efter förlusten mot Dalen.

Ström besviken efter förlusten: "Tar en onödig utvisning"

Elva raka segrar blev det inte för Vimmerby. Mot Dalen tog VH:s mäktiga svit slut.
– Synd att vi chokar när det är så mycket folk, säger backen Pelle Ström.

Annons:

HC Dalen blev första lag att besegra Vimmerby Hockey i fortsättningsserien. Efter en raffinerad tillställning inför storpublik vann gästerna med 5-3. 

– Jag tycker att vi börjar bra i första perioden och gör som vi ska, men sen går vi ner oss fullständigt i andra perioden, säger Pelle Ström.

Blir det jobbigt psykologiskt att ni inte får in några puckar i första?

– Nej, jag tycker ändå att det har hänt ofta, att vi har haft mycket tryck men inte får den. Det är mer att det blir dåliga byten i andra, hamnar för länge i egen zon och bara chippar ut så de får vända på oss. 

"För dåligt av mig"

Vimmerby kämpade sig dock tillbaka från ett 1-3-underläge till 3-3-läge i den sista perioden. Då kom två ödesdigra utvisningar i slutskedet.

– Jag tar en jävligt onödig utvisning, den tar jag på mig. Det är för dåligt av mig, det är jätteonödigt att sträcka fram klubban där.

Vad säger du om publiksiffran?

– Det är jättekul att så många kommer. Det är bara synd att vi inte kan leva upp till förväntningarna och göra en bra match i 60 minuter. 

Hur går man vidare från det här?

– Man åker hem och kollar sig själv i spegeln, sen går man vidare. Det är en ny dag i morgon. Vi har en plan och satsar på att komma etta i serien. Det är bara att ta nya tag.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt