Annons:

Pelle Ström var tillbaka på isen när Vimmerby vann över Troja. Foto: Ossian Mathiasson

Ström efter segern: "Man blir som ett barn på nytt"

Pelle Ström var tillbaka på isen igen efter sin skadefrånvaro. Han var förstås mycket nöjd över att Vimmerby tvingade fram en avgörande match.
– Vi får fram hjärtat och det var jäkligt kul att se, säger han.

Annons:

I den första åttondelsfinalen mot Mörrum fick Pelle Ström kliva av med smärtor. Han har inte spelat en minut sedan dess, men var tillbaka på isen igen i måstematchen mot Troja/Ljungby. 

– Det var skönt att vara tillbaka. Jag var hos en kille i onsdags och han ska ha stort cred. Jag känner ingenting, men jag har bra läkkött också, och har fått vila i två veckor, säger Pelle Ström och skrattar.

Hur har det varit att se matcherna från läktaren?

– Det är jättetråkigt. Man vill vara på isen, så det var skönt att vara tillbaka. Det är fruktansvärt att vara på läktaren. Man är med i matchen, men samtidigt är man inte där och kan påverka något. Man är bara en åskådare, det är jobbigt.

"Hem och mysa"

Pelle Ström gjorde en bra match och visade att han är en stor tillgång för VH. 

– Jag tycker vi gör en riktigt bra match i 60 minuter. Vi krigar över hela banan, är starkare och krigar för varandra och för Vimmerby Hockey. Vi får fram hjärtat och det var jäkligt kul att se.

Vad kände du när Gustav Jansson skickade in 2-1?

– Man blir bara så glad, man bara står där och skriker. Man blir som ett barn på nytt. 

Vad talar för er nu?

– Jag tycker vi känns piggare och starkare än dem, vi orkar mer.

Hur gör man nu för att ladda om?

– Man får suga på den här vinsten i kväll, åka hem och mysa och sen är det nya tag i morgon. Min dotter kommer och det blir att gå ut och gå med henne och sen ta sig hit igen. Det är ett bra hockeylag vi möter och de kommer vara riktigt taggade. Det är bara upp på hästen igen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt