Annons:

  • STOR GLÄDJE EFTER SANDRA NYSTRÖMS SEGER I VIMMERBY

    Sandra Nyströms glädje var total efter segern i Semesterracets damklass. Här intervjuas hon av speakern Alexander Alexandersson. Foto: Ossian Mathiasson

  • STOR GLÄDJE EFTER SANDRA NYSTRÖMS SEGER I VIMMERBY

    Pojkvännen Markus Hansson gratulerar Sandra Nyström till segern i Semesterracets damklass. Foto: Ossian Mathiasson

  • STOR GLÄDJE EFTER SANDRA NYSTRÖMS SEGER I VIMMERBY

    Sandra Nyström kunde inte hålla glädjetårarna borta efter segern i Semesterracet. Foto: Ossian Mathiasson

STOR GLÄDJE EFTER SANDRA NYSTRÖMS SEGER I VIMMERBY

Konkurrenterna körde bort sig. Sandra Nyström behöll lugnet och var strålande glad efter segern i Semesterracets damklass.
– Den här segern betyder så mycket, så mycket, säger Sandra Nyström. 

 

Annons:

Sandra Nyström, tävlande för Munkfors MC, körde ihop 15 poäng på sina tre kvalheat under Semesterracets finaldag. Det gav henne en plats i B-finalen. Sandra Nyström lyckades vinna B-finalen och höll Vimmerby MS-föraren Marie Karlsson bakom sig. 

Hon tog därmed den sjätte och sista platsen i A-finalen och när flera av konkurrenterna körde ihop smet Sandra Nyström förbi och upp i ledning. 

– Det kändes som att det flög bilar överallt. Jag försökte bara hålla mig undan för att bilen inte skulle gå sönder. Jag försökte lirka mig emellan, ta luckorna som jag hittade och när jag kom loss kände jag bara ”nämen gud”. Helt plötsligt förstod jag att jag var i ledning och då tittade jag på hur många varv det var kvar. Jag tänkte ”gud vad länge det är kvar” och jag tittade i backspegeln och försökte hålla mig lugn och tänka på körningen, säger Sandra Nyström. 

"Verkligen helt sjukt"

Hon uppvaktades av Karlskrona AK-föraren Jessica Åberg och behöll ledningen hela vägen i mål. 

– Jessica som var precis bakom mig är en otroligt duktig förare. Jag kände ”nu måste jag stå upp och köra för att det ska gå vägen”, säger Sandra Nyström. 

Hon körde efter målgång snabbt in i depån för att lämna över bilen till pojkvännen Markus Hansson som skulle köra seniorklassens A-final i bil. 

Sandra Nyström utbrast i vilt segerjubel när hon klev ut ur bilen och uppvaktades av familj, vänner och pojkvännen Markus Hansson. 

– Den här segern betyder så mycket, så mycket. Det är helt otroligt. Jag trodde att jag skulle åka ut efter kvaldagen och sen gick det så här bra. Det är verkligen helt sjukt. Det har varit en superbra bil och den har funkat lite dåligt på det låga ibland men jag har haft så fantastiska människor runt mig som jag har jobbat dag och natt för att det ska funka och bli så bra. 

Hur ska du fira denna seger?

– Vi ska åka till Gotland på nästa tävling senare i kväll så det blir väl att fira på färjan över till Gotland. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt