Annons:

Bra tryck på biljettförsäljningen inför SM-finalens avgörande

Många åskådare väntas komma till Målilla på tisdag för att se den avgörande SM-finalen mellan Dackarna och Västervik. Foto: Ossian Mathiasson

Bra tryck på biljettförsäljningen inför SM-finalens avgörande

På tisdag ska det avgöras om det blir Dackarna eller Västervik som kan titulera sig svenska mästare säsongen 2023. Det är bra tryck på biljettförsäljningen inför avgörandet. 
”Intresset går inte att jämföra med en vanlig match”, skriver Dackarna i ett pressmeddelande. 

Annons:

Förra tisdagens inledande finalmöte i Västervik sågs av nästan 6 000 åskådare. När finalserien vänder till Målilla och Skrotfrag Arena på tisdag väntar en ny publikfest.

”Det har varit riktigt bra tryck på biljettförsäljningen så här långt. Jämfört med en vanlig match har vi sålt mycket bättre och då är det ändå ett par dagar kvar till finalen”, säger Jon Lindberg i klubbens styrelse. 

Jämfört med semifinalen mot Lejonen hade det redan på söndagen sålts dubbelt så många förköp till finalen mot Västervik.

”Samtidigt som försäljningen går bra vill vi påtala att det finns gott om plats på arenan för alla som vill se finalen på plats. Vill man komma in på arenan på ett så smidigt sätt som möjligt rekommenderar vi att köpa förköp, men det går förstås utmärkt att betala entré på plats på arenan i samband med matchen”, säger Jon Lindberg.

Hur många biljetter som har sålts till SM-finalen framgår inte av pressmeddelandet. 

Dackarna har fyra poäng att gå på då de vann matchen i Västervik med 47–43. Klockan 21.00 i kväll släpps startsjuorna till den rafflande finalen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt