Annons:

Så inleder Dackarna och Västervik säsongen – då är det premiär

Det var Dackarna som fick höja bucklan 2023. Nu är det klart hur både Målillalaget och Västervik inleder säsongen. Foto: Bildbyrån

Så inleder Dackarna och Västervik säsongen – då är det premiär

Den 7 maj är det premiär i Bauhausligan. Regerande mästaren Dackarna inleder hemma mot Piraterna och för Västervik väntar bortamatch mot nykomlingen Vargarna. 

Annons:

Veckan därpå är det hemmapremiär för Västervik när Rospiggarna kommer till Hejla Arena. Samma datum åker Dackarna till Kumla för bortapremiär mot Indianerna. Det framgår nämligen av det körschema som nu har släppts.

Det första Smålandsderbyt för Västervik blir den 11 juni när Lejonen väntar på bortaoval. En vecka senare möter Dackarna just Lejonen på hemmaplan. Redan en vecka senare är det dags för returmöte när Målillaklubben ska till Gislaved. 

Den 2 juli är det dags för säsongens första derby mellan Dackarna och Västervik på Skrotfrag Arena. I år blir returmötet inte långt senare. Redan på onsdagen, den 3 juli, är det Västervik som välkomnar Dackarna för derbykamp.

Serien avslutas sedan den 13 augusti. Då kör Dackarna borta mot Piraterna och Västervik tar sig an Vargarna. Kvartsfinalerna väntas sedan köras den 20 och 27 augusti. 

Finalerna planeras att gå den 17 och 24 september 2024. Dackarna har fortsatt en plats att fylla i truppen och enligt Mikael Teurnberg kan det namnet presenteras inom kort. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt