Annons:

Mariannelundssonen blev årets företagare i Eksjö kommun

Filip Hjelmland Racing AB är årets företagare i Eksjö kommun. Foto: Ossian Mathiasson

Mariannelundssonen blev årets företagare i Eksjö kommun

Mariannelundssonen och speedwaytalangen Filip Hjelmland är årets företagare i Eksjö kommun. Han utsågs av Företagarna till utmärkelsen, skriver han på sin egen Facebooksida.

Annons:

Filip Hjelmland Racing AB, bolaget bakom speedwaytalangen Filip Hjelmland, är årets företagare i Eksjö kommun.

Motiveringen lyder:

"Årets företagare är trots sin ringa ålder redan en erfaren företagare. Med en sällan skåda positivitet väljer han att se de svåraste motgångar som en möjlighet att utvecklas. Han är allt annat än bitter! Hans vardag är en noga avvägd balans mellan full gas och noggrant strategiarbete i företaget. Han skapar konkurrensfördelar i varje enskild detalj - i allt från teknik till mental träning. Han bygger sitt eget varumärke samtidigt som han framgångsrikt vårdar såväl teamet som sponsorerna och nästa generation inom sin sport. Hans arbetsplats är både Norden och Europa. Oavsett var han befinner sig förmedlar han en genuin stolthet för sin hemort och placerar Eksjö kommun på kartan. Årets företagare 2019 i Eksjö Kommun är Mariannelundssonen och speedwayföraren Filip Hjelmland."

På sin Facebooksida skriver Hjelmland att är hedrad över priset.

"Att de ser mig som en stor förebild för unga företagare att ta intiativ och klivet ut i världen, är berörande.Ett enormt stor tack till alla mina samarbetspartners som gör det möjligt att utföra ett sådant professionellt arbete för att kunna utveckla speedway och sporten som jag älskar", skriver han.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt